הוסף למועדפים|
 
תכנים|שו"ת ברשת|מוצרים 
 
 
התחברות-שלום אורח
 
 
  
 
 
עוד ממערכת שורש
יועץ פרישה- מקצוע חשוב לעתיד
טנזניה טריפ- כי ככה עושים טיול לטנזניה!
הילולת הרב קוק- משורר התשובה
כיצד למנף הזדמנויות עסקיות?
אדון הסליחות, גרסת אבי דלבטני
לטייל בצפון עם הגיל הרך
מד"א- חוזרים ללימודים בבטחה
מתכננים תאורה לבית? 3 נקודות למחשבה
הרצאת השראה
 
עוד בנושא כלכלה וכספים
כיצד למנף הזדמנויות עסקיות?
הרצאת השראה
איך לבצע השוואת מחירים לפני השכרה של פטריות חימום?
קרן השתלמות: זה משתלם גם לעובד שכיר וגם למעסיק
כרטיס ביקור מודרני לעסק שלכם
מדוע חשוב לגשת לתביעה בדיני עבודה עם עורך דין מנוסה
מדוע קריירה בעולם הביטוח אטרקטיבית עבור דתיים ושומרי מסורת
תביעה אובדן כושר עבודה- כיצד מתמודדים עם מצב כזה
ינון בן מנחם- סדנאות התמודדות עם משברים- והשפעתן על הארגון
5 דברים שלא ידעתם על לימודי כלכלה
 
 
בוחרים סכו"ם למסעדה שלכם

מערכת שורש  ה אלול, תשעז  8/27/2017

כשמחפשים כלים חדשים למסעדה או בית קפה נתקלים באופן טבעי במגוון רחב מאוד של סכו"מים- איך בוחרים נכון?
.......................

בוחרים סכו
לקראת הקמת מסעדה, פתיחת בית קפה, תכנון מטבח מוסדי גדול או הקמת חברה למתן שירותי קייטרינג ישנן אינספור החלטות שצריך לקבל, כולל כאלה משמעותיות במיוחד שמעורבים בהן סכומי כסף גדולים או שהשפעתן על סיכויי ההצלחה של העסק גבוהה. באופן טבעי הסכינים, המזלגות, הכפות והכפיות נדחקים לשוליים ולא זוכים לתשומת לב רבה – וזאת למרות שבסופו של דבר גם סכו"ם משפיעה במידה בלתי מבוטלת על החוויה של כל לקוח וכל לקוחה, שהרי בסופו של דבר הכלים שאותם הלקוחות מחזיקים בידיים ובעזרתם הם אוכלים את המנות שיצרתם עבורם מייצרים רושם חשוב, ואם הם נראים סתמיים הארוחה כולה עלולה להרגיש
סתמית.

בהתאם כדאי להקדיש תשומת לב גם לבחירה מושכלת של כלים אלה, וכמובן שעצה זו תקפה גם לעסקים קיימים – מסעדות, בתי קפה וכו' – שרוצים לחדש את הסטים שיש אצלם (בין אם כדי לרענן את המקום ובין אם כי הכלים הקיימים נשחקו, אבדו וכו').

למה חשוב להקפיד על אחידות עיצובית?
דגש חשוב אחד בבחירת סכו"ם למסעדות ולבתי קפה הוא השמירה על האחידות, כלומר שהסכין, המזלג והכף יהיו חלק מסט אחד, שהרי הם מונחים האחד ליד השני על השולחן ומשמשים ביחד את הסועדים. אי אחידות משדרת חוסר הקפדה ואפילו זלזול מסוים, והדבר עלול להקרין על הרושם הכללי שיוצרת המסעדה או יוצר בית הקפה.

הכפיות המשמשות לקינוחים וגם אלה שבעזרתן בוחשים את הממתיק לתוך השתייה החמה יכולות להיות מעט שונות משאר הכלים, אם כי כדאי שגם הן יהיו בעלות עיצוב דומה. כדאי להדגיש שעצה זו תקפה גם למסעדות שבוחרות בעיצוב אקלקטי – גם אם השולחנות לא אחידים והכיסאות מגוונים ובאופן כללי שוררת במקום אווירה של ערבוביה ססגונית ונכונה, סכו"ם צריך להיות אחיד.

רמת גימור גבוהה
עוד חשוב להקפיד על רמת גימור גבוהה של כל הסכינים, המזלגות, הכפות והכפיות. למשל שיני המזלגות לא יכולים להיות מעוקלים או מעוקמים, היקף הכפות צריך להיות אחיד וכו'. רמת הגימור באה לידי ביטוי גם בבוהק של הכלים השונים, ולשם כך כדאי לבחור סכו"ם מפלדה שיש בה לפחות 10% ניקל (הניקל הוא זה שמעניק לכל כלי את הברק שלו).
עוד מרכיב חשוב ליצירת רמת גימור מקסימלית, ובהתאם רושם חיובי במיוחד אצל הסועדים, הוא הכרום – מתכת זו תורמת לסגסוגת הפלדה ממנה מיוצרים הכלים השונים את האיכות החשובה של מניעת חלודה, כך שהכלים ישמשו אתכם במשך שנים רבות.

האם סכו"ם מגיע בגודל סטנדרטי?
כשמחפשים כלים חדשים למסעדה או בית קפה נתקלים באופן טבעי במגוון רחב מאוד של סכו"מים, כשההבדלים הם לא רק מבחינת העיצוב אלא גם מבחינת הגודל. על-מנת שלאורחי העסק שלכם יהיה נוח לאחוז את המזלג, להשתמש בסכין ולנצל את הכף, כדאי לבחור פריטים ארגונומיים בגודל סטנדרטי – למשל סכין באורך 18-20 ס"מ וגם מזלג באורך דומה.
 

כן, מתברר שישנם גם סדנאות בישול כשרות בתל אביב

קייטרינג בד"צ

5 טיפים לבחירת בר מתוקים לאירועים

איך לרזות? 3 דרכים להרזיה

איך מגשי אירוח הופכים אתכם למארחים מושלמים?

כשרות מהודו ועד כוש
 


הוסף תגובה
הדפס
המלץ לחבר
שמור
+
-
גודל אות
תגיות-
הוסף תגובה-
שם מלא:
כותרת:
תוכן:
סגור


 
תגובות
 
 
 
תכנים
מגזין
כתבות
ערוצים
מאמרים
דעות
שירותים
המרת תאריך עברי ללועזי
מילון עברי/ אנגלי
ייעוץ ובניית אתרים
תיבת דואר שורש
הנצחות וברכות
כיף
סאטירה
משחקי פלאש
כרטיסי ברכה ממוחשבים
עוד בשורש
אמירת קדיש לע"נ
למורים, בעין חינוכית
סדנאות למורים בנושאי אמונה
שותפים לדרך
השתלת שיניים בהרדמה מלאה
אמירת משניות לעילוי נשמת
קורס פסיכומטרי
הובלה בישראל
מרכז האשראי לעסקים
פסוקים ומשניות לפי השם
חנות ספרי יהדות
קשר
צור קשר
אי מייל ישיר