close
חזור
תכנים
שו"ת ברשת
מוצרים
תיבות דואר
הרשמה/ התחברות

טיגון בשרי (שניצל) במחבת חלבי

הרב יניב חניא

הרב יניב חניא
בטבתתשעט10/12/2018

שאלה:

טיגנתי שניצל במחבת חלבי ונזכרתי שהמחבת חלבי רק באמצע הארוחה מה אני אמור לעשות עם המחבת

תשובה:

המחבת נטרף וצריך הכשרה, אולם אם הוא מצופה טלפון זה לא פשוט להכשיר... מאיזה חומר עשוי המחבת?
תשובות נוספות בנושא-
כשרות משקה טובי
אני לא מכיר את המשקה, שאלתי רב שמתמחה בכשרות, אני ממתין לתשובה ממנו.
שאלה המשך-אוכל בשרי בשקית
אל תשתמשי בה 24 שעות, ואז תשטפי במים וסבון והיא תהיה בסדר גמור
שקית עם קופסא בשרית חמה שנגעה בשקית עם דברים חלביים
כן, זה נשמע בסדר גמור, פלסטיק הוא חומר אטום וחזק במיוחד, הבשר או החלב לא יעברו ולכן שני המוצרים כשרים.
כשרות שולחן
את לא מתארת בשאלה כמה חם היה האוכל, אבל אני חושב שאם הוא היה בשקית והחום היה לא רותח ממש, אז אפשר לאכול את האוכל. אני גם חושב שבדרך כלל יש שתי שקיות לפחות, לא? אחת של נייר כזה ואחת נוספת מפלסטיק. בכל מקרה, אני חושב שזה בסדר, כי יש כאן רק חשש שנשפך למישהו וגם אם כן זה קר (מה שנשפך), וגם אם חם- יש שקית.
תאונת כשרות -האם יש בעיה?
לפי התיאור שלך זה נשמע בסדר גמור, המיםן שנשפכו נשרפו מיד בחום האש ולכן לא "העבירו" את החלק הלא כשר למחבת. זה בסדא, את יכולה להשתמש