close
 
הוסף למועדפים|
 
תכנים|שו"ת ברשת|מוצרים 
 
 
התחברות-שלום אורח
 
 
  
 
הלכה | אמונה | שונות | מצוות | מידות | הדרכה | דיני ממונות | צניעות - בינו לבינה | תפילה | הלכות שבת | כשרות | תורה/ פרשת שבוע | 
.......................

הרב ישי סמואל | הרב אייל גריינר | צוות הר ברכה | דני ארגמן | הרב ברוך אפרתי | 
 
 
 
עוד מהרב יניב חניא
המשך לכשרות
ביצה
כשרות
שחיטה
תורה
חז"ל
פרקי אבות
להדליק נר
שינה
גזל
 
עוד בנושא כשרות
המשך לכשרות
כשרות
כשרות חרוסת
אבקת מרק בפסח
הפרדת מזון
כשרות תותים
כשרות
סיר
כשרות
ניסיון מיניב
 
 
הבהרה

הרב יניב חניא  טו חשוון, תשפ  11/13/2019

.......................

שאלה:

סליחה, אני אכתוב את השאלה שלי בצורה ברורה יותר- לקחתי כף פרווה חמה והנחתי חלק ממנה על מאכל חלבי חם. מותר לעשות הגעלה רק על החלק שהנחתי, כי הרי החלק האחר (המקל) הוא לא נגע בחלבי ויש עליו חרוזים ואז אולי זה בעיה. תודה!

תשובה:


עכשיו הבנתי יותר, זו שאלה קשה, שאלתי רב נוסף והוא הציע שעל החלק שנגע בחלב תשפכו מים רותחים ועל החלק הרגיש של הכפית מים חמים, אבל לא רותחים שיהרסו את הכפית.

 
שאלת המשך-תבניות  ההנחה שלי היתה שבשנים של שימוש רצוף, בודאי הי
כשרות תבניות תנור  אם לא חיכו בין בשר לחלב 24 שעות, הרי שהתבניות
כ"כ קשה לי שמירת בשר וחלב  זו שאלה מעניינת מבחינתי. בדרך כלל רוב האנשים
לקנות תפילין  יש הרבה מאוד רמות וסוגים של כשרויות וגימורים
ענייני שחיטה וכשרות  יש לנו מאמר באתר שמסכם את העניינם הללו, בצורה
טיגון בשרי (שניצל) במחבת חלבי  המחבת נטרף וצריך הכשרה, אולם אם הוא מצופה טלפ
 
.......................

שלח שאלההדפסהמלץ לחברשמורגודל אות:+-
.......................

 
 
 
תכנים
מגזין
כתבות
ערוצים
מאמרים
דעות
שירותים
המרת תאריך עברי ללועזי
מילון עברי/ אנגלי
ייעוץ ובניית אתרים
תיבת דואר שורש
הנצחות וברכות
כיף
סאטירה
משחקי פלאש
כרטיסי ברכה ממוחשבים
עוד בשורש
אמירת קדיש לע"נ
סדנאות למורים בנושאי אמונה
פסוקים ומשניות לפי השם
חנות ספרי יהדות
שותפים לדרך
אלבום תמונות יהודי חינמי
seo-tip בניית אתרים
השתלת שיניים בהרדמה מלאה
אמירת משניות לעילוי נשמת
מיחזור משכנתא
הובלה בישראל
מרכז האשראי לעסקים
קשר
צור קשר
אי מייל ישיר